pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu
Een CRM-systeem gratis proberen

Een CRM-systeem gratis proberen

Voor veel mensen is het begrip CRM nog wat vaag. Na flink rondzoeken naar wat CRM precies is, is het een uitkomst als je een CRM-systeem voor een bepaalde periode zélf kunt uitproberen, zodat je weet hoe het in de praktijk werkt en of het geschikt is voor jouw organisatie.

Met de gratis proefperiode van Dynamics 365 Slimme Start kun je 30 dagen lang CRM ervaren. Het proefpakket bestaat uit Accounts, Contactpersonen, Verkoopkansen en Activiteiten. Verder is Dynamics 365 Slimme Start uit te breiden met een leadmodule (vastleggen en kwalificeren van leads) en een marketingmodule (inzicht in ROI van marketingcampagnes).

Accounts

In het CRM systeem worden je klanten/leveranciers/partners opgeslagen als accounts. Accounts worden in een duidelijk overzicht weergegeven, waardoor je direct de gegevens ziet die je nodig hebt. Ook kun je accounts eenvoudig structureren, zodat de bedrijfsstructuur in één oogopslag zichtbaar is. Dit scheelt veel zoekwerk!

Voorbeeld van bedrijfsstructuur (hierarchie)

Contactpersonen

In CRM worden al je contactpersonen op een eenvoudige manier weergegeven. Met handige filter- en zoekfuncties kun je razendsnel de contactpersoon vinden die je zoekt. Contactpersonen kunnen worden gekoppeld aan een account (bedrijf), waardoor je direct ziet wie er allemaal bij dat bedrijf werkt. En met een handig dynamisch organigram zie je in een schematisch overzicht precies welke functies/posities alle contactpersonen hebben binnen dat bedrijf. Zo heb je altijd contact met de juiste persoon!

Verkoopkansen

Met verkoopkansen (opportunities) in CRM kun je eenvoudig bijhouden hoe een deal zich ontwikkelt en in welk stadium de deal zit. Er wordt automatisch een real-time verkooppipeline gegenereerd die je hele (verkoop)team vanaf een gezamenlijk dashboard kan bekijken en ermee kan interacteren. Dit zorgt voor een flinke tijdsbesparing!

Voorbeeld van real-time verkooppipeline

Activiteiten

Met activiteiten worden e-mails, afspraken, taken en telefoongesprekken bedoeld. Dankzij de naadloze integratie met Office 365 worden activiteiten vanuit Outlook automatisch gesynchroniseerd met Dynamics 365 en onder de betreffende bedrijven en contactpersonen geplaatst. Zo kunnen jij en je team eenvoudig alle correspondentie met klanten en contactpersonen bekijken!

Voorbeeld van correspondentie met een klant

Start nu een gratis CRM proefversie voor jouw organisatie en ervaar alle functionaliteiten die een CRM systeem te bieden heeft!

Wil je eerst graag weten wat CRM precies is, download dan onze whitepaper CRM voor Dummies.

Gratis 30 dagen proefversie CRM

Profiteer van al deze handige functies en meer met de gratis proefversie van CRM!

Geschreven door:
Stephan Steijger
365 Consultant
Stel mij een vraag
Aanbevolen voor jou
Oplossingen