pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu
Onze projectaanpak: een voorbeeld voor velen

Onze projectaanpak: een voorbeeld voor velen

Anderhalve week geleden is MKB365 benaderd om mee te werken aan een promofilm voor een groot Microsoft evenement in Kroatië: eXtreme365. Dit is een belangrijk Europees Microsoft evenement waar de laatste ontwikkelingen worden getoond binnen het '365' portfolio van Microsoft, waaronder Dynamics 365. Maar waarom willen ze dan zo graag iets weten over MKB365?

De traditionele software leveranciers hebben bestaansrecht doordat zij lange consultancytrajecten draaien. Dit betekent een grote bron van inkomsten, maar een groot risico voor de ondernemers. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat dit leidt tot grote overschijdingen van software implementaties. Naast de financiële consequenties betekent dit ook een uitstel van de in gebruikname van de software, met alle gevolgen van dien.

Afgelopen maanden wordt MKB365 steeds vaker genoemd tijdens diverse evenementen van Microsoft. Dankzij de focus op het MKB, een snelle levertijd én korte configuraties, onderscheiden wij ons t.o.v. andere partijen. Mede door deze focus is deze week tijdens de Keynote-presentatie van eXtreme365 het volgende filmpje getoond. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner QBS Group. Zij ondersteunen onze consultants in het opleidingstraject én certificeringstraject.

 

Geschreven door:
Ronald Hoek
Co-Founder
Stel mij een vraag
Aanbevolen voor jou