pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu
Top 5 redenen om voor Dynamics 365 te kiezen

Top 5 redenen om voor Dynamics 365 te kiezen

Wat zijn voor jou de voordelen van Dynamics 365? In deze blog lees je vijf redenen om voor Dynamics 365 te kiezen.

Microsoft Dynamics 365 combineert krachtige verkoop-, service- en marketingtools waardoor je een duidelijk beeld hebt van al je klanten: vanaf het eerste contact tot aan ondersteuning na de verkoop.

Met tools om elk bedrijfsproces te verbeteren, inzichtelijke rapportages te maken en te integreren met Outlook, helpt Dynamics 365 bedrijven van alle groottes hun productiviteit te verhogen.

1. Naadloze integratie met Microsoft Office 365

Microsoft Dynamics 365 integreert volledig met de applicaties van Office 365, zoals Outlook en Excel. Hierdoor is het mogelijk om je hele verkooppijplijn te beheren zonder daarbij Outlook te verlaten.

Krijg je een e-mail van een mogelijke klant? Geen probleem! Vanuit Outlook kun je die persoon en het bedrijf waar diegene werkt met een paar klikken aanmaken, waardoor ze automatisch aan elkaar gelinkt worden. Allemaal vanuit Outlook.

Door gebruik te maken van de integratie met Excel is het mogelijk om grote hoeveelheden data razendsnel te wijzigen. Dankzij de integratie kan dit allemaal gedaan worden zonder de Dynamics-omgeving te verlaten. Dit komt de productiviteit flink ten goede!

Naast Outlook en Excel, is Dynamics 365 ook geïntegreerd met Sharepoint, OneNote, Powerpoint, Word en PowerBI.

2. Overal toegang tot je data

Of je nou op je werk zit, thuis of in de trein. Dynamics 365 is altijd en overal toegankelijk via de browser of via de app (voor smartphones en tablets). Zo kunnen jij en je collega’s te allen tijde bij je klantgegevens en heb je dus overal je verkooppijplijn bij de hand.

3. Meer inzicht in je verkooppijplijn

Naast dat je je verkooppijnlijn altijd bij de hand hebt, heb je met Dynamics 365 ook meer inzicht in je verkooppijplijn. Zie precies welk pad er is doorlopen voor elke verkoopkans en heb daarbij inzicht in welk stadium de verkoopkans zich bevindt. Zo zie je precies welke acties je kunt ondernemen om uiteindelijk de deal binnen te halen. De gegevens kunnen worden gecombineerd en verwerkt in grafieken, welke vervolgens voor de gehele organisatie zichtbaar zijn.

4. Beveiligde gegevens

Het maakt niet uit waar je zaken doet: je data staat altijd en overal veilig in de Microsoft Cloud. Daarbij worden de Europese normen en wetten op het gebied van databeveiliging (AVG: Algemene Vordering Gegevensbescherming) nagestreefd. Zo weet je zeker dat al je klantgegevens veilig opgeslagen staan. Weer een zorg minder!

5. Regelmatige updates

Microsoft spendeert 13 miljard dollar per jaar aan R&D (Research and Development) voor Dynamics 365. Hierdoor kun je rekenen op regelmatige updates voor Dynamics 365. Lees over de top 5 nieuwe functionaliteiten in de Dynamics 365 July Update. De eerstvolgende grote update (codenaam: Tenerife) voor Dynamics 365 staat gepland voor het voorjaar van 2018. Updates worden automatisch uitgerold en zijn gratis.

Daarnaast is Microsoft transparant over de functionaliteiten van Dynamics 365. Door middel van de Dynamics 365 Roadmap is het voor de gebruiker duidelijk waar Microsoft aan werkt. Zo heb je een overzicht van de recent toegevoegde en toekomstige functionaliteiten.

Ben je overtuigd?

Vraag een demo van Dynamics 365 aan door op de onderstaande knop te drukken en wij helpen je graag verder!

Geschreven door:
Stephan Steijger
365 Consultant
Stel mij een vraag
Aanbevolen voor jou