pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu

CRM voor het MKB: Dynamics 365

Afbeelding voor pagina CRM voor het MKB: Dynamics 365

Met Dynamics 365 als CRM oplossing maak je een einde aan de puinhoop in Outlook. In het MKB is het hebben van inzicht in klantinformatie in veel gevallen cruciaal om een sterke marktpositie te kunnen blijven behouden. Wij zien vaak dat bedrijven hun klantinformatie opslaan in Microsoft Outlook. Als het ware wordt Outlook als een CRM-systeem gebruikt. Dit heeft echter tot gevolg dat er te veel tijd gaat zitten in het zoeken naar informatie, vanwege het grote aantal mappen van klanten. Bovendien is deze informatie slechts individueel te benaderen. Het wordt na verloop van tijd erg onoverzichtelijk, waardoor er kostbare tijd en productiviteit verloren gaat.

Neem direct contact op

Dé oplossing hiervoor is om alle klantdata op één centrale plek op te slaan, die voor iedereen in de organisatie toegankelijk is op meerdere apparaten: een Customer Relationship Management (CRM) systeem.

Dynamics 365: de drie onderdelen

Dynamics 365 for Sales is dé CRM-oplossing van Microsoft. De oplossing combineert krachtige verkoop-, service- en marketingtools waarmee je je klanten optimaal van dienst kunt zijn.

Verkoop

 • Heb volledig inzicht in wat er met elke klant gebeurt. Lees in één oogopslag alle contactmomenten per klant, en heb daarbij het inzicht in wie van je collega's actief is voor de klant.
 • Volg op uw bedrijf afgestemde bedrijfsprocessen om uiteindelijk die deal binnen te halen.
 • Verkrijg automatisch een overzicht van alles wat er speelt bij je potentiële klanten, verkoopkansen en huidige klanten. Allemaal vanuit één dashboard dat voor je hele organisatie zichtbaar is.

Service

 • Bereik een hoge klanttevredenheid door al je aanvragen te beheren, te overzien en af te handelen.
 • Gebruik wachtrijen om openstaande aanvragen en activiteiten op je te nemen of toe te wijzen aan je collega's of een team.

Marketing

 • Stel eenvoudig marketinglijsten samen door een selectie uit bestaande contactpersonen, klanten of potentiële klanten te maken; of kies ervoor om een marketinglijst automatisch te laten samenstellen door Dynamics 365 op basis van criteria. Ideaal voor nieuwsbrieven, e-mails en kerstkaarten!
 • Maak een marketingcampagne en onderverdeel deze in marketingactiviteiten. Gebruik je marketinglijsten om gerichte marketingactiviteiten uit te voeren.
 • Benieuwd naar wat je return on investment (ROI) is per campagne? Met Dynamics 365 kan je eenvoudig voor elke marketingcampagne de return on investment inzichtelijk maken. Zo weet je precies hoeveel je marketingcampagne heeft gekost en hoeveel het uiteindelijk oplevert.

Dynamics 365 samen met Office 365

Microsoft Dynamics 365 for Sales is volledig geïntegreerd met Office 365 applicaties, zoals Outlook, Word en Excel. Dat betekent dat je Dynamics 365 kunt gebruiken zonder je vertrouwde Outlook-omgeving te verlaten.

Je CRM altijd en overal beschikbaar

Microsoft Dynamics 365 for Sales is altijd en overal vanaf je laptop, tablet of telefoon beschikbaar. Zo is klantinformatie voor jou en je collega's altijd beschikbaar en kun je de klant, waar je ook bent, van dienst zijn.

Dynamics 365 Slimme Start

Dynamics 365 is de beste optie als CRM voor het MKB. Het pakket combineert essentiële functionaliteiten van een CRM-systeem met een razendsnelle implementatie. Als kers op de taart betaal je geen implementatiekosten!

 • Speciaal ontwikkeld voor het MKB
 • Makkelijk onderweg werken
 • Binnen één week live
 • Vanaf €399,- per maand (geen implementatiekosten!)

Het is dé manier om te starten met een slim CRM systeem. Het pakket is daarnaast ook nog eens eenvoudig uit te breiden met handige modules, zoals de verkoopmodule, de marketingmodule en zelfs een unieke koppeling met MailChimp.

Dynamics 365 Slimme Start icoon

Dynamics 365 Slimme Start

Snel starten met CRM voor het MKB
 • Speciaal ontwikkeld voor het MKB
 • Makkelijk thuiswerken
 • Binnen één week live
 • Vanaf 399,- per maand (geen implementatiekosten!)
Vraag offerte aan Lees meer