pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu

De officiële lancering van MKB365 is een feit!

Afbeelding voor pagina De officiële lancering van MKB365 is een feit!

Donderdag 16 november was het zover. LOKO heeft haar nieuwe zusteronderneming onthuld: MKB365. Maar liefst 40 ondernemers uit Zeewolde (en omstreken) waren getuige van de 'geboorte' van MKB365 tijdens een speciaal georganiseerd kraamontbijt. De eer was aan wethouder Egge Jan de Jonge om de naam van het bedrijf te onthullen.

Bekijk hier de foto's

Na de bekendmaking van de naam en het logo werd het portfolio en nieuwe personeel van MKB365 geïntroduceerd aan het publiek door Ferry Schrijnewerkers.

“MKB365 is een lean & mean business software bedrijf. Met een jong team van consultants willen wij het MKB laten zien dat het niet alleen belangrijk is om ‘druk’ te zijn, maar vooral ook slimmer te werken.” Legt Ferry uit aan de ondernemers van Zeewolde.

Jos van der Lee, directeur van Microsoft opleider QBS Group Nederland, is enthousiast over de onthulling. “Wij raden bedrijven al een tijd aan de reguliere IT banen te doorbreken, door wat nieuws op te starten. LOKO laat met de oprichting van MKB365 zien hoe je zoiets goed aanpakt.”

Het portfolio van MKB365 focust zich volledig op Dynamics 365; hét CRM-systeem van Microsoft. Het grote voordeel van Dynamics 365 is dat het naadloos integreert met al je Microsoft-programma's, zoals Outlook. Bekijk het onderstaande filmpje voor een uitleg over hoe jij je productiviteit kunt verhogen met Dynamics 365.

Benieuwd wat MKB365 voor jou en je organisatie kan betekenen? Vraag dan direct een demo of een offerte aan, of neem een kijkje op onze website.

Dynamics 365 voor de Sales Professional icoon

Dynamics 365 voor de Sales Professional

Winstgevende klantrelaties
  • Benut de kansen bij je klanten beter
  • Altijd en overal werken
  • Unieke inzichten om betere keuzes te maken
  • Besteed meer tijd aan verkopen en minder tijd aan administratie
Vraag offerte aan Lees meer