pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu

Wie zijn wij?

MKB365 is een jonge onderneming uit Zeewolde, opgericht in november 2017. We zijn een gedreven team en werken graag samen met de klant om een zo slim mogelijke werkomgeving in te richten. Dit doen we door Dynamics 365 specifiek af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Hiervoor bepalen we samen met de klant hoe we de mogelijkheden van Dynamics 365 optimaal kunnen benutten. Zo kun jij je aandacht weer richten op je klanten!

Missie

De missie van MKB365 is om iedereen in staat te stellen altijd en overal slimmer te kunnen werken door middel van standaard Microsoft (365) oplossingen. Toegankelijk voor het MKB, professioneel en altijd up-to-date.

Visie

Iedereen slim te laten werken met de SaaS (Cloud) oplossingen van Microsoft. Hierbij streven wij naar een functioneel herkenbare situatie, welke altijd beschikbaar is en in korte tijd gerealiseerd kan worden. Hierdoor behalen onze klanten maximale productiviteit, tegen lage kosten.

Waarom kiezen voor MKB365?

  • Snel van start: binnen één week staat jouw Dynamics 365-omgeving;
  • Nooit te veel betalen: bij MKB365 mag je maandelijks het aantal gebruikers naar behoefte aanpassen;
  • Overal razendsnelle service: MKB365 kan je in noodgevallen op afstand helpen en je omgeving beheren;
  • Altijd veilig: MKB365 is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hiermee voldoet MKB365 aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Wil jij ook altijd en overal slimmer werken?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! We helpen je graag om altijd en overal slimmer te werken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en/of alle mogelijkheden te bespreken.

Ons team

Ferry Schrijnewerkers
Founder
Stephan Steijger
365 Consultant

Hoe werken wij?

Afbeelding voor stap: Hoe kun jij overal en altijd slimmer werken?
Hoe kun jij overal en altijd slimmer werken?

Bekijk alle mogelijkheden op onze website, bepaal je voorkeuren en wensen en combineer zelf. 

Afbeelding voor stap: Bekijk de oplossingen
Bekijk de oplossingen

Vraag een offerte of meer informatie aan bij onze professionals.

Afbeelding voor stap: Vraag een demo aan
Vraag een demo aan

Een demo is gratis en vrijblijvend en geeft je de mogelijkheid om de oplossing hands-on te ervaren. Nadat je demo-omgeving is klaargezet door onze specialisten, krijg je via Teams een korte uitleg. Heb je liever een presentatie op locatie, laat het ons weten! 

Afbeelding voor stap: Kies en combineer
Kies en combineer

Kies en combineer zelf de cloudpakketten waarmee je wilt werken. Je kunt natuurlijk beginnen met Office 365 en dit later gemakkelijk uitbreiden met Dynamics 365 en/of Power BI 365.

Afbeelding voor stap: Installatie door onze handige jongens
Installatie door onze handige jongens

De enthousiaste en gecertificeerde collega's van MKB365 helpen je graag om de productiviteit te vergroten.

Microsoft Partner

Als Microsoft Certified Partner werken wij van MKB365 intensief samen met Microsoft. Onze professionals beschikken naast de certificeringen op Dynamics ook over diverse Microsoft certificaten specifiek gericht op hun specialisaties. Zo beschikken we als organisatie over een brede maar ook diepgaande kennis van Microsoft technologie.

MKB365 en QBS Group

Als Microsoft partner hebben we een groot netwerk van specialisten die we kunnen inschakelen voor complexe vraagstukken. Dit netwerk van specialisten (partnerkanaal) wordt geleid door QBS Group. Met de back-up van QBS konden wij ons snel ontwikkelen op de MKB-markt.

Dit ging niet onopgemerkt, want MKB365 wordt door QBS Group aangewezen als goed voorbeeld van een Microsoft Dynamics Partner. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe deze samenwerking leidde tot een succesvolle start van MKB365.