pijl naar benedenpijl naar linkspijl naar rechtspijl naar bovenKalenderVinkjeMail icoonFacebook icoonDeel icoonLinkedIn icoonTelefoonPlayWhatsApp icoonYouTube icoon Ga naar content
Bel ons: 036 - 799 8130
(Ma t/m vrij 8:30 - 17:00)
Vraag offerte aan
Menu
Afbeelding voor pagina Referenties

"Het creëren van overzicht en het bijhouden van taken en activiteiten is voor ons de uitkomst!"

- Joost Prins - PhiDelphi Corporate Finance

PhiDelphi had in beginsel behoefte aan een systeem waarmee relaties en opportunities bijgehouden kunnen worden. Voor PhiDelphi stak Dynamics 365 er na een selectieprocedure bovenuit vanwege de integratie met Sharepoint, waarmee PhiDelphi bestanden aan specifieke opportunities en relaties kan koppelen. Daarnaast is het systeem eenvoudig aan te passen waardoor wijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden.

Dynamics 365 biedt dus vele voordelen voor PhiDelphi. Het grootste voordeel van het systeem is het creëren van overzicht en het bijhouden van taken en activiteiten.

Het creëren van overzicht en het bijhouden van taken en activiteiten is voor ons een groot voordeel van Dynamics 365. In het systeem kunnen we onze huidige en oudere opportunities eenvoudig opslaan, waardoor er een overzichtelijke pijplijn gecreëerd wordt die inzicht in zowel de toekomst als het verleden biedt - aldus Joost Prins.

Over de samenwerking tussen PhiDelphi en MKB365 is Joost Prins tevreden. Met name over de reactietijd en de manier van contact is Joost te spreken.

Wat ik prettig vind is de snelle reactietijd van MKB365. De communicatie is duidelijk en laagdrempelig. De discussie voorafgaand aan de implementatie van Dynamics 365 heeft geleid tot een efficiënte en volledige implementatie. Ik ben er zeer tevreden over.

In de nabije toekomst zal er een MailChimp-koppeling met Dynamics 365 worden toegevoegd aan het pakket. Hiermee zal PhiDelphi vanuit Dynamics 365 haar marketinglijsten in MailChimp kunnen beheren en vice versa.